Don't bring me down

Lunchade oxfilerulle med mama i parken idag sen träffade jag några kompisar. Så vi gick runt på stadsfesten och sen tog jag bussen hem. Nu ska jag städa mitt jävla rum och sen ska jag ut och springa. 

Stadsfesten

Ligger i soffan ofixad och ser desperate housewifes. Ska alldeles strax fixa mig och sen fara till stadsfesten med Joanna,och vi möter Sofia där. Ha en bra dag.

No fantasy

Min dator håller på att kola. Det går inte skaka liv i internetet, så jag måste blogga från iPaden istället.
Imorgon ska jag upp ganska tidigt för jag måste ta bussen till stan efter tio sen ska jag vänta i fyrtio minuter och sen kommer bussen som jag ska med till byske. Sen bil till Piteå. Där blir det bad på äventyrsbadet med Sofia och hennes moma. Nu ska jag vara barnvakt i en halv minut eller så. Så jag måste kila. Vi hörs

Midsommartider

Firade min midsommar i stugan. Och som vanligt är det alltid trevligt och mysigt där. Badade badtunna, åt god mat och dans kring midsommarstången. Nu har vi alldeles nyss kommit hem och jag är jättehungrig. 

Hoppas alla har haft en bra midsommar!

I got what I need

Har varit och sett bio ikväll. Vi såg "Snow white and the Huntsman". Den var bra, så det vart en lyckad kväll. Jag har ganska nyligen kommit ut ur duschen. Just nu lyssnar jag på musik medan jag väntar på Joanna som duschar. Imorgon ska vi hem, både tråkigt och roligt. Sov gott 

Galen dag

Dagen har spenderats på Gröna Lund och det har varit helt klart bästa dagen på mycket länge. Kom hem för ungefär en timme sedan och nu ligger vi i sängen och ska se film. Är helt slut. Imorgon drar vi in till stan och shoppar lite. Ha en bra natt.

Reach for the sky Keep your eye on the prize


(Var hyfsat risig på bilderna och i bakrunden ligger en trött Joanna)
Kom hit till stockholm igår kväll och har haft roligt varje minut sedan dess. Idag har vi shoppat i Kista eftersom det inte var så jättebra väder idag. Köpte en "bustier" och en tshirt från Monki och en "pippi-tröja" från Stadium.

Snart ska vi äta och efter det blir det att duscha och sist se några filmer. Imorgon ska vi upp tidigt för att vi ska till Gröna Lundis! Puss


Play The sims 3


Mitt mål har typ alltid varit att jag ska spela på samma familj hela tiden men jag har alltid tröttnat på dem, men nu har jag varit duktig. Jag har tillochmed skapat flera generationer. Asså gud så lite liv jag har nu, men det är såå kul!

Be my golden sunshine


Har äntligen fått mitt efterlängtade sommarlov! Nu ska jag gå och titta på broderns avslutning i kyrkan, sen ska jag packa klart till stockholm. Ha det bra!

Keep on moving untill the first rays of dawn

Har inte hunnit blogga något idag, så jag sammanfattar dagen nu istället. Klassen körde brännboll mot några andra klasser på morgonen. Dåliga som vi är förlorade vi båda, men vi är bäst endå. Släptåg efter det och lunch sist. Efter skolan drog klassen och spelade volleyboll på kanotudden. En lagomt härlig dag har det varit idag.

Har nyss duschat och sånt, så nu ska jag lägga mig till sängs och sova min skönhetssömn. Imorgon är det skolavslutning. Ser fram emot det sååå mycket. god natt


Jag är en festis


Har alldeles nyss sett klart 17 again som gick på tv. Nu ska jag lägga mig i kos och sova för imorgon har vi en stor dag att se fram emot! jueasäsasä, släptåg, sista skoldagen, brännboll, you name it. Sedan har vi skolavslutning och på lördag drar jag och Joanna till Stockholm och festar arslen av oss. Haha eller så går vi på grönan istället. Vi får väl sexD
 

Snygga jävlar


Wonderland Wonderland

Kvällens händelse har varit filmmys med Sofia. Vi såg Crazy, stupid, love och den var bra, men det var bara för att Gosling var med. Nu ska jag ta en dusch och sedan knyta mig. Imorgon måste jag göra en samhällsuppgiftssak annars får jag inget betyg i det. Fan. 

Men nu ska jag bege mig mot duschen, så ni får ha en bra kväll. Night

Kom hem igår


Saturday

Har bara enstaka minuter på mig innan min datortid tar slut. Ville bara säga att jag har det bäst. Nu ska jag hämta en gratisdrink och sen ska jag bara chilla. Har tagit massa bilder som jag kommer visa när jag kommer hem. Ha det bra, see you

Abroad

Sitter vid en av hotellets offentliga datorer, men jag har bara tjugo minuter kvar så jag ska hålla mig kortfattad.
Solar mestadels hela dagarna för att få en snygg bränna, har dock bränt mig på ryggen. Såklart. Havet är ungefär lika klart som en pool och allt är förövrigt super! Det är fyra dagar kvar innan vi drar oss hemmåt så jag ska ta vara på tiden och fortsätta njuta.Jag har även fått en hyffsat stark bikinirand, men den ska jag förbättra. Jag saknar er där hemma jätte mycket och jag hoppas ni har det bra i pissvädret. Vi syns snart.

Jag kommer nog uppdatera senare eftersom jag kommer ha kvar överflödig tid på mitt "datorkvitto" eller vad det nu heter.

On my way


Joanna's place

Sitter hemma hos denna snygging just nu och tänkte umgås med henne lite innan jag far imorgon. Vi har nyss ätit glass och ballerina kladdkaka och nu väntar jag på att hon ska äta klart. Ikväll är det BB-finalen, och jag känner på mig att Hanna vinner, och det är hon så värd. Men nu kommer Joanna så jag måste sluta, puss!

Kommer sakna alla mina vänner såå mycket.

Bloggar från iPad

Jag kommer inte kunna blogga så mycket när jag far,eftersom vi inte kommer ta med våran iPad. Så jag ska försöka göra några tidsinställda inlägg eller så bloggar jag bildlöst på datorerna som finns på hotellet. Annars om ni vill så kan ni följa mig på instagram för där kommer jag att uppdatera varje dag. Jag heter emmyholmstrom där.

Ayia Napa Weather


follow


Thumbs Up

Ska alldeles strax stiga upp och äta brunch. Igår åt vi american pancakes så nu får det bli nåt annat. Sen ska jag packa, fixa mig och umgås med Sofia innan vi far hem till Ursviken. 

Om ungefär exakt ett dygn sitter jag i bilen på väg till Luleå flygplats där vi senare tar flyget till Ayia Napa, Cypern. Är så exalterad!

Nattuppdatering

Är inte alls trött även fast jag egentligen vill sova. Ska vara pigg till imorgon så jag orkar packa och dylikt. Förövrigt har jag och Sofia hoppat studsmatta i regnet och tagit en promenad barfota på kvällskvisten. Mycket uppiggande. Nu ska jag släcka datorn och se tv tills vi somnar. Ha en bra natt.

You found me

Följ mig gärna på bloglovin. bloglovin Här hittar ni min tumblr också. http://emmyholmstrom.tumblr.com

Mys i soffa

Myspyser med Sofia i soffan, och har det riktigt bra. Vi ser filmer och äter onyttigt. Har egentligen inget mer att säga. Imorgon far vi hem till Ursviken för att packa och se bigbrother-finalen. Jag tror att Hanna J vinner men jag hejar på Allstadius.

Nu ska jag släcka datorn och vara lite social med personen brevid mig. Ha en fortsatt bra lördag.

Banging on the radio

Nu har supersnälla Sofia hjälpt mig med designen. Så nu kommer jag blogga mer än förut. Snart ska vi ta en cykelpromenad ned till konsum med Rebecca.
Om två dagar, alltså på måndag, tar jag flyget utomlands. Destination Cypern. Det kommer bli helt naket kul. Jag kommer ta med mig mobilen så jag kan uppdatera instagram, kameran, och iPaden. Så ni får ha det så jäkla tråkigt här i Sverige medans jag är borta. Kommer hem den 11 Juni.